30 things to capture

Hej på er ♥

Idag gick jag och Daniel upp vid sextiden för att gå ut och fota soluppgången. Tyvärr var det molnigt på morgonen, så vi dröjde kvar hemma tills åttatiden. Vi hade egentligen tänkt ta med frukost och käka ute, eftersom vi skulle komma oss iväg så tidigt som möjligt, men när jag kollade vädret imorse så skulle solen inte visa sig förrän vid nio, så då åt vi frukost hemma istället. Men sedan tog vi med oss hundarna och vandrade iväg. När vi kom fram så hade solen precis börjat kika fram så jag fotade lite när ljuset var sådär mjukt och magiskt som det är på morgonen. Efter inte alltför lång stund så försvann solen dock bakom molnen igen och då var det inte lika roligt att fota eftersom allt ser så himla grått ut då. När hundarna hade busat runt lite så gick vi hemåt igen. Även om jag inte hann ta jättemånga bilder så gör inte det så mycket, ibland kan allt vara värt det bara för att få EN bild som man är väldigt nöjd med. DSC_3079 EDITEDDSC_3097 EDITED
Jag har tänkt ett tag att jag ska göra en fotoutmaning, många gör ju t.ex. ”30 days photochallenge” eller liknande. Jag vill dock inte tidsbegränsa mig så, eftersom jag då mår väldigt dåligt om jag en dag inte hinner med. Jag sätter alltid väldigt stor press på mig själv och om jag misslyckas så brukar jag helt tappa lusten att fortsätta vara kreativ och skapa.DSC_3142 EDITEDDSC_3152 EDITEDSå jag tänkte köra en utmaning med 30 olika saker/motiv/stämningar som jag vill fotografera och göra det under så lång tid jag vill, tills alla är klara, helt enkelt. Jag tror att det kommer bli en rolig och utmanande grej som kanske får mig att testa nya saker och öppnar upp för att vara kreativ på nya sätt. Jag har också, lite omedvetet påbörjat projektet idag eftersom vi var ute och fotade morgonen. Så första är redan gjord 🙂 Hoppas ni vill följa mitt projekt! ♥

 

Min lista är:

 1. Morgon
 2. Enkelhet
 3. Moder jord
 4. Ansiktslöst porträtt
 5. Ljus & mörker
 6. Rörelse
 7. Varning
 8. Stark
 9. Tid
 10. Kyla
 11. Reflektioner
 12. Siluetter
 13. Solnedgång
 14. Visdom
 15. Glädje
 16. Uppifrån
 17. Mönster
 18. Tittar upp
 19. Böcker
 20. Skuggor
 21. En dröm
 22. Färger
 23. Rädsla
 24. Natt
 25. My happy place
 26. Kärlek
 27. Första snön
 28. Eld
 29. Träd
 30. Som i en saga
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.