5 saker om mig

Här är en lista på fem saker du (kanske?) inte visste om mig. 🙂

DSC_2430EDITED
(Foto: Daniel)

* Jag ser dåligt på långt håll så jag har glasögon/linser när jag kör bil eller ser på tv. Det här är något som kommit på senare år, jag har alltid haft väldigt bra syn innan. Men när jag började övningsköra på körskolan så märkte jag att jag såg skyltar väldigt sent och kollade då upp synen.

DSC_7340EDITED

* Jag har alltid
gillat att pyssla och skapa saker, ända sedan jag var liten. Nu har det intresset kommit i kläm en del då jag prioriterat annat. Men det är så himla mysigt att sitta och knåpa ihop saker själv, istället för att köpa färdiga grejer.

DSC_2151
(Mina föräldrars islandshäst Stjärna. Hon är 37 år gammal men still going strong. Älskade häst.♥)

* Jag har hållit
på med hästar nästan hela mitt liv, är uppvuxen med islandshästar och har sedan jobbat med både trav, galopp, dressyr/hopphästar och islandshästar. Var i frankrike i ett halvår när jag var 16 år och jobbade med galopphästar. Men när jag blev vegan så slutade jag rida. Vill dock gärna adoptera ett par hästar i framtiden som bara ska få gå på stora ängar och leva ett bra liv. ♥

* Jag älskar disneyfilmer. När jag bodde i Stockholm så brukade jag och min bästa vän ha disneykvällar. Så mysigt! 😀

DSC_0567 EDITED

* Jag älskar att skriva och har hela tiden tusen idéer till olika berättelser. Jag är också väldigt bra på att påbörja en berättelse, men superdålig på att avsluta den… Har väl säkert tjugo nånting, påbörjade projekt haha. Men en vacker dag så ska jag ta mig tiden att skriva den där boken. ♥

Hoppas ni har en fin tisdag vänner! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag och hundarna ska gå en sväng i skogen. Det är superfint väder här, med sol, minusgrader och gnistrande frost!

Kram på er ♥

0

4 thoughts on “5 saker om mig

  1. Alltså älskar att hästen fått bli så gammal, gud vad mysigt! Så hiiiiiimla fin också, kärlek alltså!!!

    Själv älskar jag också att pyssla med lite ditten å datten samt att skriva. Just nu håller jag på att pyssla ihop väggbonader/dekorationer av chunky wool och gamla pinnar. Somliga kanske höjer på ögonbrynen men jag älskart!

    1. Ja, hon har funnits i vår familj sen hon var cirka fem år gammal, så det känns väldigt speciellt 💜 och visst är hon? Finaste Stjärnan 💙

      Att pyssla är verkligen så roligt, oavsett vad man gör! När jag var liten byggde jag ett mini-stall av kartong haha! Var superkul. Strunt samma vad andra tycker liksom 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.