Snötyngda granar i en vit värld

Hej vänner!

Det blev inget bloggande under helgen eftersom jag fick ta ett par pass på jobbet. Efter jobbet i söndags så kände jag mig lite konstig i kroppen, det värkte i muskler och leder, jag började få en sprängande huvudvärk och jag var så trött. Somnade i soffan medan Daniel lagade mat och var helt snurrig när jag vaknade igen. Under kvällen så fick jag en rejäl feber och svettades och frös om vart annat hela natten. Jag var helt säker på att jag var på väg att få influensa, men jag har inte haft någon mer feber efter den natten och nu känner jag mig redan mycket bättre. Så märkligt? 

Ser ni korpen i trädtoppen? Nu när snön kommit så kommer även dem och äter av fröna i fågelmataren. <3

Vet inte riktigt vad som hände med min kropp, men jag är glad att jag mår bättre igen, hade verkligen ingen lust att bli sjuk. Det har man väl i och för sig aldrig, men det är ju så mycket man vill hinna med inför jul så det var extra opassande. Hur är det med er? Har ni fått någon snö? 


Här har vi fått säkert ett par decimeter snö och allt kom nästan på ett enda dygn. Var ute för att fota igår då det var så vackert när allt var täckt av ett vitt mjukt täcke. Vi fick också skottat för första gången igår, så det var bra. Annars är det svårt att ta sig uppför den branta backen med bilen. Jag hoppas på att vi får en fin vinter med snö och norrsken, men jag håller tummarna att vi slipper sådana snömängder som förra vintern. Det var väldigt vackert förvisso, men jobbigt när man inte kunde ta sig någonstans på grund av all snö. Jag vill kunna gå promenader i skogen eller ge mig ut och fota även på vintern, och det blir svårt när det är nästan två meter snö, haha. 

Vi har sen förra lönen åkt och veckohandlat mat tillsammans varje måndag, vilket är ett väldigt lättsamt system då vi ser till att handla allt vi behöver inför veckan och alltså slipper småhandla. Då är det också lättare att hålla budget och vi behöver inte stå där mitt i veckan och ha slut på all mat.
Igår mådde jag dock inte tillräckligt bra för att orka med det, så vi gör det idag istället. 

Då passar vi även på att fynda varor med nedsatt pris pga. kort datum och sparar in en del kronor. Jag gillar verkligen den här rutinen så vi får se till att fortsätta med det! Det blir också en mysig stund då vi gör något tillsammans utanför hemmet och utan hundar. Vi är inte så mycket för att gå på stan eller äta middag på restaurang mer än någon gång per år, så det här blir ett fint litet break i vardagen. <3

Nu ska jag och hundarna gå ut så jag kan skotta bort snödrivan som är framför ladan så jag kan få ut bilen. Sedan ska vi gå en promenad tillsammans i skogen. Idag har molnen spruckit upp lite så solen lyser igenom, det är så vackert nu när också snön lyser upp. Det blir inte så mörkt och gråsjaskigt då.

Vad hittar ni på idag? 

Önskar er en underbar tisdag! Stor kram <3


0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *