Att möta morgonen

DSC_2448 EDITED
Idag gick vi upp tidigt eftersom Daniel skulle till jobbet. Det är helt galet vad mörkt det är nu, när man går upp vid sex, halv sju tiden. För bara ett par veckor sedan så gick solen upp vid den tiden, nu är det helt kolsvart ute. Efter en mysig frukost tillsammans så gick Daniel ut för att hämta bilen och åka, men kom inspringandes efter några minuter och ropade att jag måste komma och ta med mig kameran.
Jag hoppade i gummistövlarna och sprang ut i bara morgonrocken, haha. Det är tur att vi bor som vi gör! DSC_2467 EDITED
Det var världens finaste soluppgång med rosa-guldig himmel och jag är glad att Daniel kom in och hämtade mig, annars hade jag gått miste om denna underbara morgon. Tog några bilder och sen sprang jag in och klädde på mig, så jag kunde gå ned till sjön och ta några fler bilder. Det var så otroligt vackert. Jag har nu fått lust till att gå upp tidigt någon dag och ta med mig kaffe, en filt och kameran ut och vänta in soluppgången. DSC_2473 EDITEDDSC_2474 EDITEDDSC_2482 EDITED
Dom som bor här måste vara lyckliga, att kunna vakna till den här synen varje dag det är verkligen lyxigt. 🙂DSC_2493 EDITEDDSC_2494 EDITEDDSC_2495 EDITED
Det är nästan så jag inte tror på att vi faktiskt bor här nu, att vi har flyttat från Stockholm och aldrig kommer flytta tillbaka. Att jag kommer kunna njuta av såna här vyer resten av mitt liv. Ja, för jag kommer aldrig bo i en stad igen. Det är i såna här miljöer jag hör hemma. ♥
DSC_2496 EDITEDDSC_2501 EDITED
Jag gick även ned till bryggan, som jag fotat vid förut, men den hade dom tyvärr tagit upp ☹ Det börjar bli kallt nu så snart lägger sig väl isen, så det var väl dags nu. Men tråkigt när en sådan fin utsiktsplats försvinner. Jag fick i alla fall testa gummistövlarna, då jag bestämde mig för att gå ut i vattnet och ta några bilder. Och de höll helt tätt 😀 Gummistövlar är verkligen något som jag uppskattar och använder otroligt mycket, de är nog mina mest använda skor av alla, haha.DSC_2510 EDITEDDSC_2515 EDITEDDSC_2517 EDITEDSedan åkte även Daniels familj hemåt, så nu är det bara jag och hundarna hemma. Det känns lite tomt efter att vi varit så många personer här i flera dagar, men samtidigt så hinner man få så mycket mer gjort när man är själv så det är bra på så sätt. Det har i alla fall varit en jättetrevlig helg och vi hann med flera olika äventyr, åt god mat och umgicks. ♥

Nu blåser det ute så alla höstlöv virvlar runt i vinden och snart kommer nog träden vara helt kala. Men det känns ändå okej, jag har hunnit njuta mycket av hösten, med alla dess färger och förberedelser inför vintern. På sätt och vis har det varit skönt att inte haft något jobb den här senaste månaden, för jag har verkligen haft tid att uppskatta hösten på ett sätt som man inte brukar hinna när man jobbar. Särskilt om man jobbar inomhus och dagsljuset försvinner under arbetstiden. Imorgon ska jag dock börja jobba, det är bara ett extrajobb, men det verkar som om det kommer finnas en hel del arbete i alla fall. Vill inte skriva ut var än, eftersom vi inte skrivit på kontrakt osv. än. Men så fort jag gjort det så kommer jag berätta!

Ha en fantastisk måndag nu,

Kram ♥

0

2 thoughts on “Att möta morgonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.