Besök av långväga gäster

Godkväll på er! 

Förra veckan hade vi ett besök som jag sett framemot länge, det var nämligen min syster Ingela och hennes dotter Bella som kom och hälsade på! De bor på Nya Zeeland så det är inte så ofta vi ses, men det brukar bli i alla fall en gång om året. Längtar tills vi kan åka dit och hälsa på dem. ♥️

Började dagen med en vacker soluppgång som böljade i rosa-lila-orange-toner. Är så glad över att äntligen börja få se sådana vackra soluppgångar/solnedgångar igen. Det har inte varit mycket sånt den senaste månaden eftersom vi knappt sett solen, plus att det har varit många molniga veckor.

De kom i alla fall hem för att fira jul i Sverige vilket var första gången på 6 år som min syster firade jul hemma och första gången för Bella. Det var så himla mysigt att få umgås, prata, leka och mysa under julen, men eftersom vi var så himla många då så blir det på ett annat sätt. Nu kom bara de två till oss och var här från onsdag kväll till fredag lunch och vi hann prata så himla mycket. Om allt mellan himmel och jord, samtidigt som jag fick busa en massa med Bella. ♥️

Vi gick promenad i det fina vintervädret, lagade god mat, åt hembakad kaka som jag bakat, tittade på bilder och använde den här korta tiden maximalt. Det kändes som att de varit här mycket längre än de faktiskt varit, bara för att vi hann med så mycket på det korta besöket. Jag fotade inte så mycket när de var här eftersom jag var upptagen av att umgås, men några bilder blev det.

Usch, det var så sorgligt när de skulle åka. Ville bara umgås lite till, men så känner jag i och för sig nästan alltid. Att man skulle vilja stanna en dag till, eller hinna göra lite mer än vad man gjorde. Samtidigt är jag så glad att de överhuvudtaget kunde komma och hälsa på hos oss, se gården och hinna mysa lite bara vi. Bella hade somnat i bilen på väg in till Sundsvall och stackarn såg alldeles förvirrad ut eftersom vi fick skynda oss till tåget så det blev lite rörigt.

Men sedan fick jag ett stort leende när jag lagt ned kameran och flera pussar och kramar. 💗 Längtar verkligen tills vi ses igen!

Sedan jobbade jag fredag kväll och i lördags var jag helt färdig och sov flera timmar mitt på dagen. Är fortfarande inte helt frisk så min kropp behövde nog vila efter dessa intensiva dagar med för lite sömn. Igår gick vi också upp tidigt eftersom två personer skulle komma hit och filma oss, för en liten reklamfilm för Sundsvall som vi skulle vara med i. De kom i kontakt med oss via Daniels jobb och blev väldigt intresserade av att filma här hos oss när de fick se hur det såg ut här. Så de var här strax före sju och började filma på en gång. Sedan höll vi på i flera timmar innan vi tog en kopp kaffe och de åkte vidare.

Var helt slut efter detta och somnade (igen!) flera timmar i soffan. Så idag har jag bara tagit det lugnt för att låta min kropp återhämta sig och bli frisk någon gång. Kan inte minnas senast en förkylning höll sig kvar så här envist länge? Har varit sjuk sedan innan nyår, så jag har alltså varit förkyld över två veckor… Det känns så segt att börja året med att vara sjuk och knappt orka med något. Men förhoppningsvis kanske jag gör bort en massa småförkylningar nu så jag håller mig frisk länge sen? 😅

Hur är det med er? Är ni friska? Hört att väldigt många varit sjuka nu kring jul och nyår så det verkar ha spridit sig lite överallt.

Stor kram till er alla! ♥

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.