Dance among the leaves

Hejsan!

Nu har vi haft sol flera dagar den senaste veckan, jag blir nästan chockad varje dag det inte är mulet, eftersom det varit så grått och regnigt väder under hela september och nästan hela oktober.DSC_2602 EDITEDDSC_2606 EDITED
Jag hade tänkt ge mig ut med bilen imorse när jag såg den vackra soluppgången, men eftersom det alltid är så mycket att fixa på morgonen, med frukost, hundpromenad osv. så blev jag istället stressad att det vackra ljuset skulle hinna försvinna innan jag hann bli klar med allt och ge mig iväg. Jag är så dålig på att bara spontant slänga mig i bilen och åka iväg, jag måste alltid göra mig i ordning, byta kläder fem gånger, packa i ordning allt, ta med mig tusen grejer för mycket och vips så har det gått en timme och det vackra ljuset är borta.DSC_2612 EDITEDDSC_2622 EDITED
Jag får ofta lite prestationsångest också, och tänker att jag måste åka iväg till superhäftiga ställen istället för att bara ta lite bilder här hemma. Men jag försöker jobba med de delar av mig som sätter så orimligt höga krav på mig själv, så nu sa jag till mig själv att bara gå ut och fota här hemma. Att ha roligt, utan att behöva prestera fantastiskt innehåll, varje gång. DSC_2637 EDITEDDSC_2640 EDITEDDSC_2648 EDITEDDSC_2657 EDITEDOch det hjälpte faktiskt, nu tog jag mig ut tidigt, hann ta massa foton, en hel del blev bra och jag hade roligt under tiden!DSC_2662 EDITEDDSC_2669 EDITED
HAHA 😀 Sen kan man råka bli photobombad av sin egen hund, och det är ju rätt underhållande det med!DSC_2678 EDITEDDSC_2680 EDITED
Frosten kom på besök inatt också, så när Daniel skulle till jobbet imorse så var hela bilen helt vit. DSC_2681 EDITEDDSC_2686 EDITEDDSC_2687 EDITED
Det är så vackert när löven täcks av frost och sedan gnistrar i solen. DSC_2689 EDITEDDSC_2690 EDITEDDSC_2703 EDITED
Kära moder jord. ♥DSC_2712 EDITEDDSC_2714 EDITEDHär sitter jag just nu, och det är här jag sitter och bloggar, redigerar eller skriver. Tycker så mycket om det här rummet, det släpper in en massa ljus och man har uppsikt över gården. Samt att jag har alla mina kära böcker samlade här inne. ♥

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.