En effektiv fredag innan det är helg

Hej vänner! ♥

Idag har jag haft en effektiv morgon. Jag har ringt en massa samtal som jag skjutit upp väldigt länge eftersom jag verkligen inte tycker om att ringa. Vet inte varför jag känner så, men har länge haft lite ”telefonfobi” och smsar/mailar mycket hellre än att ringa. Är det däremot någon jag känner så kan jag prata i telefon i timmar utan problem. Det är just när det är människor man inte känner som det är jobbigt. Jag har i alla fall ringt SEB för att ordna med ett bankgiro till min fotoverksamhet och jösses vad gulliga de är där! Alla jag pratat med hittills har varit väldigt trevliga, hjälpsamma och trygga. Känns bra det.
DSC_5201 EDITEDDSC_5205 EDITED
Nu sitter jag i kö för ett sista samtal, sen ska jag ge mig ut med hundarna innan det blir mörkt. Det blir ju mörkt så himla snabbt nu för tiden, så man får passa på att få lite sol på sig när man kan. DSC_5207 EDITEDDSC_5220 EDITEDDSC_5236 EDITEDEfter det ska jag ta tag i en massa projekt som jag håller på med här hemma. Bland annat ska hundarna få sig ett ordentligt bad var, då de har hållit på och rullat sig i en massa äckliga, odefinierbara saker ute i skogen haha. 😀 Men det gör vi i helgen då Daniel kan hjälpa till med att hålla och mata godis, då i alla fall Dolly inte tycker om att bada. DSC_5252 EDITED
Vi ska också åka iväg på någon liten utflykt i helgen, får se var vi hamnar. Om ni har något tips på någon vacker plats i Västernorrland vi borde besöka så hojta till!

Vad ska ni göra i helgen?

Ha en fin fredag nu, kramar ♥

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.