En sådan dag

Idag har det varit en sån dag, ni vet. En dag där jag vaknade alldeles för sent, med en hemsk spänningshuvudvärk som bultade som en hammare i huvudet.
Jag ramlade för ett par dagar sedan och slog huvudet i isen och har efter det haft väldigt ont i nacken vilket har lett till att jag fått en hel del spänningshuvudvärk.DSC_0037 EDITEDDSC_0040 EDITED
Så dagen startade inte på bästa sätt, och den fortsatte i samma mönster. Jag var så himla seg och trött trots att jag sovit jättelänge i natt, men antagligen hade jag sovit för mycket. Då brukar man ju också bli seg och trött. Hela huvudet kändes fyllt av bomull och jag hade noll energi till nånting alls. DSC_0052 EDITEDDSC_0067 EDITED
Men hundarna ville ju förstås gå ut ändå så till slut tog vi oss ut på en promenad och jag körde sparken. Tänkte jag skulle testa gå åt andra hållet idag, men det visade sig vara en dum idé. För det första så var det mycket mer grus på vägarna så sparken gled inte alls så bra utan det blev helt plötsligt tvärstopp, hur många gånger som helst. Sen trasslade hundarna in sig i varandra, i sparken och i mig heeela tiden. Igår gick det så himla bra och de trasslade sig knappt nånting så jag vet inte vad som hände idag.
Och det var mycket mer trafik på den här vägen, varje gång det kom en bil så fick vi gå in till sidan och då trasslade de förstås in sig i varandra igen vilket tog flera minuter att reda ut och när vi väl kommit igång igen så kom det en till bil och hela proceduren upprepades. DSC_0060 EDITEDDSC_0069 EDITEDDSC_0072 EDITEDEn annan dag hade inte det varit så jobbigt men just idag var det bara för mycket. Jag satte mig och grät en skvätt av frustration och trötthet. Jag hade tänkt gå mycket längre men då vände vi och gick hem igen. När verkligen allt känns jobbigt så är det ingen idé att fortsätta för då blir det bara värre. DSC_0064 EDITEDDSC_0079 EDITED
Så vi gick hem istället och hundarna fick en varsin Kong med jordnötssmör i som de fick roa sig med. Sen har jag bara tagit det lugnt och läst, titta på tv-serier med Daniel och inte gjort något vettigt alls. Men så är det vissa dagar. DSC_0089 EDITEDDSC_0106 EDITED
Imorgon tar vi nya tag och hoppas på en bättre dag! 
DSC_0101 EDITEDDSC_0124 EDITED
Det känns egentligen lite konstigt att dela med sig av negativa saker här, men samtidigt är de också en del av livet och jag tycker ofta man kan få en rätt skev bild av alla andras liv, om hur fantastiskt de har det hela tiden. Som att de aldrig har dåliga dagar, med dåligt humör, trötthet, värk eller andra negativa upplevelser. Då är det nog en stor risk att man känner hopplöshet över hur ens eget liv ser ut med sina med och motgångar och det är ju så fel.
Vi har alla våra problem, det är bara inte alla som vill visa upp dom.

Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bättre dag än jag, men om ni inte haft det är det också okej.

Jag skickar en kram till alla som behöver det. 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.