En stund för att andas & finna inspiration

Idag har jag äntligen varit ute i skogen igen, för första gången sedan jag blev sjuk! Jag är fortfarande inte helt frisk men det går åt rätt håll och jag hade tillräckligt med energi för en skogspromenad.

Det var inget fantastiskt väder, inte speciellt vackert heller efter att all snö har blåst ned från träden men det var underbart att bara vara utomhus en stund. Att andas in grandoft och titta på gulliga djurspår i snön.

Vad kan det vara för djur som gått här? Tänkte först räv, men spåren såg så små ut. Hermelin kanske? I hålet rinner det lite vatten, så den lille verkar ha varit där för att dricka. 💓

Här och var skymtade mossa eller blåbärsris fram mellan snön och tycker det ger en fin kontrast, med allt det levande i naturen som tålmodigt ligger och väntar på våren. Täckt av snö och kyla, men om några få månader kommer allting återigen att frodas och växa.

På andra sidan tjärnen ligger vår fina, gamla gård. Älskar den här utsikten där man ser allt på lite håll, men den är ännu finare på sommaren när vattnet glittrar som en diamant mellan husen och berget.

Såg att det här trädet hade rasat och nu står det och lutar ut över isen. Tycker det påminner om det här trädet som Jonna Jinton tagit många helt magiska foton vid.

Hundarna var så glada över att få vara ute och vi stannade många gånger för att de skulle tugga på grenar, äta is, gräva i snön eller göra lite tricks för att få en godis. Tycker dem är så himla gulliga i sina fina vintertäcken. ❤️

Det var en underbar stund och jag får alltid så mycket idéer och tankar på saker, projekt eller foton/videos som jag vill göra när jag är ute i naturen och bara går. När telefonen ligger djupt nedstoppad i fickan med ljudet avstängt, jag är ensam med hundarna och låter tankarna gå i vilken riktning de än vill. Det är där som min inspiration och kreativitet vaknar till liv och helt plötsligt kanske den där idéen som jag bara väntat på dyker upp?

Vart hämtar ni inspiration ifrån?

Kram på er! ♥️

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.