Första frukosten på altanen

Hej vänner!

Blivit glest med inlägg på sistone, hade tänkt hinna med att skriva flera inlägg under påsken men vi jobbade på hårt hela dagarna så vi var helt slut på kvällarna och stupade i soffan. Men vi har fått mycket gjort på gården så det känns himla härligt!

Det har varit otroligt varma dagar under den senaste veckan, så snön har försvunnit i ett nafs. Fattar typ ingenting, ena dagen är trädgården fylld med snö och nästa dag är allt borta?? 😀 Hur kan det ens smälta så snabbt haha?
Vi passade i alla fall på att äta frukost ute på altanen en solig morgon och det var premiärturen för i år. Helt underbart att sitta och lyssna på fåglarnas kvitter medan solen värmer när man äter frukost.

Tyvärr är vår altan inte speciellt mysig för tillfället, men det har vi tänkt råda bot på i sommar! Vi har nämligen planerat att renovera altanen nu i vår/sommar. Byta panel på väggarna, måla taket, slipa golvet, måla allting, sätta upp dörrfoder på pumprummet osv. Vi har tänkt göra allting själv, så förhoppningsvis kan vi göra det på en hyfsat billig budget, så får det ta den tid det tar.

Det blir väldigt roligt att fixa detta själva, vi kommer säkert lära oss en hel del och göra en massa fel men i slutändan tror jag det blir toppen ändå. Om ni har renoverat en veranda, eller kanske byggt en någon gång, så får ni gärna komma med tips, saker att tänka på osv.

Nu börjar det gröna gräset synas i trädgården, äppelträdets knoppar kikar fram och jag har sett mängder av fjärilar och humlor som surrar omkring. ♥ Älskar våren.

Har ni ätit utomhus än? Kanske på balkongen eller verandan? När man kan göra det utan att frysa så känns det verkligen som att våren är här för att stanna!

Hoppas ni har det fint i vårvärmen. Kram ♥

5

2 thoughts on “Första frukosten på altanen

  1. Åh så mysigt, älskar bilderna på Bagheera på bänken! Ska bli så kul att se hur ni får det där ute. Vi har så lite morgonsol och jag är så morgontrött så än har jag inte hunnit ut med frukostbrickan innan solen gått i grannarnas tak. Men snart ska jag också välkomna morgonen från balkongen! Det ser ju så ljuvligt ut 🙂

    1. Ja visst är han söt? Han vill alltid vara med så mycket det går 😍😂
      Åh så härligt att ha det att se framemot, det är verkligen mysigt att äta frukost ute 💜 (i alla fall om det inte blåser för fullt eller insekterna gör sitt bästa för att dränka sig i ens tekopp 🤪)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.