Första inlägget

DSC_0179EDITED

Vad härligt det är med en helt tom och ny blogg. Vita sidor som väntar på att bli fyllda med ord, mina ord. Och tankar, bilder och drömmar. Jag älskar att fotografera och att skriva, så varför inte kombinera dessa två tänkte jag?
Jag heter Illiana och är den som skriver den här bloggen. Jag ska skriva lite mer om mig själv sedan, men vi kan börja med en liten presentation av min och sambons vovve.

Det här är vår hund Bagheera, han är en blandras på två år. Världens härligaste hund, som hänger med på allt och älskar alla. Vi har kuskat runt i Stockholm på pendeltåg, tunnelbana, bussar, åkt tåg till norrland och tillbaka flera gånger, vandrat över fjällvidderna, kört bil över mer än halva landet och han hänger med och tar allt med ro. Underbara hund! Och snart ska vi göra den största omställningen hittills och flytta ifrån Stockholm där han har bott i hela sitt liv, från en liten lägenhet femton minuter från centrala Stockholm, till ett stort hus mitt ute på landet. Men det kan jag tänka mig att han inte har något emot. 🙂

DSC_0236

DSC_0885

I helgen åkte vi totalt cirka 90 mil för att titta på ett hus som vi kanske ska hyra. Om allt går som planerat så kommer vi hyra det huset under ett år och då kommer jag lägga upp lite foton därifrån så fort vi flyttat in, i början av augusti.
Jag hoppas verkligen att det blir av för huset var helt fantastiskt och familjen vi ska hyra av i så fall var supergulliga!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.