I tidningen!

Nu kan jag äntligen berätta om en sak som jag hintade om för ett par veckor sedan, då hade vi nämligen besök av en reporter från Sundsvalls tidning!

Hon hade sett några bilder jag delat på vårt hus i en fb-grupp och blev nyfiken på oss och hur vi valt att bo. Så hon tog kontakt med mig och frågade om vi var intresserade av att vara med i ett reportage. Jag blev väldigt förvånad men glad och vi tackade förstås ja till det!

Vi höll som bäst på med renoveringen av biblioteket och kontoret, men vi bestämde en dag då hon skulle komma och sedan jobbade vi nonstop tills allting var klart. Dagen efter vi var klara med kontoret så åkte vi till Stockholm en sväng då Daniel skulle på utbildning och jag passade på att åka med. Morgonen efter vi kom hem igen så kom Therese hit för att göra reportaget.

Vi var ganska nervösa innan, men hon var väldigt trevlig och lätt att prata med så det gick över hyfsat snabbt. Hon roddade med tre olika kameror, mickar och allting själv, det var imponerande gjort! Och vi pratade, pratade och pratade. 😄

I nästan två timmar var hon här och vi visade huset, ateljén, tjärnen och lite omgivningar. Tycker det blev en väldigt fin artikel till slut. Länken till artikeln och videon lägger jag in HÄR, men det krävs dock en plusprenumeration för att kunna läsa den och se videon. Jag tog dock printscreens på artikeln så även de som inte har medlemskap kan läsa den. 😊

På söndag kommer artikeln också i papperstidningen! Så himla spännande att vara med i tidningen.

(Några bilder blev inlagda två gånger för att få med all text)

0

4 thoughts on “I tidningen!

 1. Fantastiskt roligt att läsa detta reportage! Och härliga bilder! Roligt att se ert hem,
  – kanske särskilt snickar/TV-bänken med sin historia.
  Och: magiskt norrsken – skickligt fångat! Lycka till!

  1. Vad roligt att du tyckte om reportaget, jag tyckte också att det blev riktigt fint! Therese, reportern som var här, var verkligen duktig på att både fota, filma och skriva 😀 Ja vår snickarbänk är vi väldigt glada över, jag tycker den är så fin och så är det otroligt häftigt att den funnits så länge!
   Tack så mycket, blir så glad när mina bilder är omtyckta <3

 2. Så himla roligt! Ni inspirerar säkert många unga att våga flytta ut på landet!? Lycka till framöver!!!
  Kram på er 💗💗💗

  1. Åh det vore ju drömmen om vi kunde inspirera andra! Tack så mycket Carina, stor kram till er <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.