Magisk morgon i skogen

Idag vaknade jag till en solig och klar himmel med en fantastiskt vacker soluppgång. Efter frukost så tog jag kameran och gav mig ut i skogen för att fotografera och njuta av det vackra vädret.
DSC_1474 EDITEDDSC_1478 EDITEDDSC_1491 EDITEDDSC_1513 EDITED
Det var verkligen en underbar stund, helt för mig själv i den tysta skogen. Jag stötte på en liten ekorre som kilade upp för en trädstam och sen gjorde ett superstort skutt och hoppade mellan två träd. Den var så himla söt, men alldeles för snabb så jag hann inte få någon bra bild på den tyvärr. Annars var jag verkligen helt ensam och fick njuta av den stunden i tystnad, all by myself  🙂
DSC_1551 EDITEDDSC_1562 EDITEDDSC_1577 EDITED
Det är tur det, för när man tar bilder på sig själv så har i alla fall jag helst inte någon publik. Jag tycker verkligen inte om att ha någon runt mig när jag fotar, då blir jag bara stel och alla bilder blir dåliga.
DSC_1597 EDITED
DSC_1705 EDITEDDSC_1631 EDITED
Det är något speciellt med att vara utomhus tidigt på morgonen, som en känsla som ligger i luften, att jag är den enda i hela världen som är vaken. Jag älskar att möta dagen genom att stiga upp tidigt och ta mig ut, problemet är att jag är väldigt morgontrött och gärna sitter uppe sent och skriver eller redigerar, så att orka släpa sig upp tidigt händer inte så ofta. Men när det väl händer så njuter jag desto mer. DSC_1638 EDITEDDSC_1733 EDITED
Det växer otroligt mycket skägglavar i skogarna häromkring, jag har hört att de är ett tecken på att det är frisk och bra luft. Någon som vet om det stämmer? Otroligt vackra är dom i alla fall, och den här hade till och med bildat ett hjärta. ♥
DSC_1689 EDITEDDSC_1743 EDITED
Alltså, det här ljuset! Man kan ju bli överlycklig för mindre. ♥DSC_1746 EDITEDDSC_1755 EDITED
De flesta löven har nu ramlat från träden, de senaste dagarnas regn och vind orkade löven inte stå emot. Så nu pryder de marken en kort stund med sina starka färger, innan de förmultnar och blir till jord. DSC_1769 EDITEDDSC_1772 EDITED
När jag kom hem igen så var jag ute med hundarna i solen en stund och fyllde på fågelmat, hämtade posten och såna saker som behöver fixas. Sen har det varit storstädning för hela slanten idag, då vi skulle få besök av Daniels familj, som ska vara här över helgen. Det är jätteroligt när folk kommer över, nu när vi bor så långt bort från allting så uppskattar man verkligen besök mycket mer än man gjorde i stan.
Så ikväll har vi spenderat tid med dom och bara haft en lugn, mysig kväll. 🙂

Haha, jösses vad det här inlägget har tagit lång tid att fixa! Om man räknar med all tid jag lagt idag på att fotografera, sålla bland bilderna, redigera, sålla lite mera, välja foton som ska läggas upp, ladda upp dom och sen skriva texten, så har jag hållit på i måånga timmar. För ett enda inlägg. Tur att jag älskar alla delarna och tycker det här är så kul, annars skulle man nog inte orka hålla på så här. 😀

Nu är det i alla fall dags att hoppa i säng! Sov gott hörrni ♥

1

One thought on “Magisk morgon i skogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.