När livet vaknat på fel sida

I fredags åkte jag och hundarna iväg på en morgonutflykt, jag körde runt på känsla och tittade efter nya ställen att fotografera på, men hittade inte något klockrent ställe så då körde jag upp till Vårdkasen. För de av er som aldrig varit här, så ligger den uppe på ett berg i Härnösand och det är fantastisk utsikt därifrån, över staden och över havet.
Så vi stannade där, jag tog med alla grejor och gick in i skogen som ligger runtomkring där. Det var helt tomt, inga andra människor och superfint väder. Upplagt för en perfekt tur, visst?
DSC_0833 EDITED
DSC_0870 EDITEDDSC_0837 EDITEDDSC_0838 EDITEDSån tur hade inte jag.
Jag började med att spilla kaffe över hela mig så de nytvättade kläderna blev helt smutsiga (det är så typiskt mig, jag tappar eller spiller jämnt grejer..), hundarna trasslade ständigt in sig i sina långlinor så jag fick springa och trassla ut dem, de var tusen gånger på väg att springa omkull stativet, varje gång jag skulle ta en bild så dök minst en hund in i bilden med sina färggranna långlinor släpande efter som neonlysande maskar. Sen sprang de åt olika håll så jag var tvungen att springa hit och dit för att hämta tillbaka dem, Dolly började stormskälla på ingenting och skrämde mig från vettet och däremellan gnällde hon när hon blev uttråkad, haha. När jag väl gav upp och skulle sätta mig och äta några mackor, så lyckades hon dra omkull min kaffemugg och det sista som var kvar av kaffet rann ut på filten. Sen sprang två leriga hundar upp på filten och tyckte tydligen det var dags att gosa då, och sist av allt så kom en geting och började flyga väldigt närgånget, så jag gav upp det företaget och packade ihop grejerna och käkade sen mina då torra mackor i bilen istället… Haha!

Men en del av bilderna blev bra i alla fall, alltid något 😉DSC_0875 EDITEDDSC_0841 EDITEDDSC_0878 EDITEDDSC_0915 EDITED

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.