Nästa film från Irland

Hej på er!

Jag hade tänkt lägga upp en del andra inlägg emellan filmerna, men de senaste dagarna blev inte som planerat och jag fick fullt upp med andra saker, så jag har inte hunnit förberedda de inlägg jag tänkt mig. Idag fick jag ett sms om att mina glasögon är klara så jag ska in till stan för tredje dagen i rad och vi ska även passa på att veckohandla så jag tänkte om och lägger ändå upp detta inlägg nu. Hoppas att ni inte tröttnat på mina filmklipp. 😉

Som vanligt, kolla gärna i HD och fullscreen för bästa kvalité. <3
Och om ni gillar mina videoklipp får ni gärna prenumerera på min youtube-kanal och gilla videon! En länk till min youtube ligger högst upp i bloggen om ni läser på datorn, och under ”menu” om ni läser i telefonen.
Hoppas ni gillar videon!

Kram på er vänner <3

 

1

2 thoughts on “Nästa film från Irland

  1. Förtrollande! Känns som att jag är där. Hav och grönt, och vilka helt otroliga ruiner. Tilltalande musik till. Fortsätt filma!

    1. Tack så mycket fina du! Så roligt att höra att du uppskattar mina små videos 😊 kommer verkligen fortsätta med detta! 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.