Novembers sista dag

Godkväll på er <3

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med storstädning här hemma. Eftersom det snart är dags att julpynta så ville jag passa på att städa ordentligt innan, så man sen kan koncentrera sig på allt annat som man ska fixa inför julen. Bakning, matlagning, fixa julklappar, slå in dem, pynta, hämta in en gran osv. Det känns så mycket bättre att börja med alla de grejerna om man vet att huset är helt rent och fräscht när man börjar. Då kan jag släppa den delen och bara fokusera på allt det roliga!

Så nu är hela huset dammsuget, jag har skurat alla golv, skakat mattor, dammat och fixat tusen andra grejer. Det kändes som ett fint avslut på november. Herrejösses vad månaderna går fort förresten? Kändes som att november nyss började och imorgon är det första december! Jag vet knappt vart tiden tar vägen. Det känns aldrig som att jag hinner med de saker som jag har tänkt att jag ska göra, alltid är det andra grejer som kommer upp eller som känns viktigare. Nu ska jag i alla fall försöka fokusera på de viktigaste grejerna att få klart innan jul och så får vi ta resten sen. 🙂

Idag var min fot något bättre så jag tog mig ut i skogen på en liten tur med hundarna. Det har snöat hela natten igår och på dagen idag så på många ställen var snön knädjup. Trots att jag lånade Daniels vinterstövlar som egentligen är alldeles för stora, så fick jag in snö i skorna. Men det var så fint i skogen, nu när granarna är helt täckta av ett vitt täcke och snöflingorna singlade ned i sakta mak.

Jag hade tänkt visa er bilder från idag men de laddar helt sjuuukt långsamt just nu, ingenting har hänt på evigheter så nu ger jag upp haha, är så trött så jag håller på att somna i stolen så jag tror jag ska ta en dusch och sen krypa ned i den nybäddade sängen (bästa känslan!) istället. Får testa att ladda upp dem imorgon istället och se om det funkar då. Nåja, så kan det vara att bo på landet, ibland är internet helt otroligt segt. Imorgon ska jag lägga upp en ny header också, så håll utkik efter det!

Godnatt vänner <3

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.