Ny kamera!

DSC_0142 EDITED
Oj vad vi har haft fullt upp den här helgen, har inte hunnit sitta vid datorn något alls.
Det är nämligen så att i fredags köpte jag en ny kamera(!) för första gången på sju och ett halvt år. Jag köpte min Nikon D5000 när jag var sjutton år gammal och har använt den ända sedan dess. Jag har länge känt behovet av att uppdatera mig och köpa en ny kamera då min började kännas rätt gammal och saknade flera funktioner som jag ville ha. Men när jag väl skulle uppdatera mig på den fronten så kände jag att jag ville göra det ordentligt och köpa mig en fullformatskamera på en gång och dom är ju rätt dyra. Men jag har ett tag nu sparat pengar och lagt undan så mycket jag kunnat, men ändå inte varit i närheten av att ha råd med det än. Men i förra veckan så fick jag helt oväntat en hel månadslön!
Jag var säker på att jag hade obetald semester på mitt jobb som jag slutade på i augusti (eftersom vi flyttade) men jag hade uppenbarligen läst fel eftersom den 25:e damp det ned en lön på kontot ändå. Så helt plötsligt hade jag råd med kameran jag suktat så länge efter.
Nikon D750.
Och åh, den är verkligen helt fantastisk! Jag är överlycklig och så himla nöjd ♥ 
DSC_0158 EDITED
Så i lördags packade vi ned fika och tog med kameran och hundarna och åkte på en oplanerad utflykt. Vi bestämde oss för att köra norrut och bara stanna när vi ville för att fotografera vackra vyer.
Det blev en supermysig dag, vi stannade på flera fina platser, hundarna fick leka och bada tassarna och vi var borta i sex timmar. Sen när vi väl kom hem så var alla supertrötta och vi bestämde oss för att titta på en film och bara mysa i soffan.
Eftersom jag blivit väckt supertidigt av Dolly, som var dålig i magen på morgonen, så slocknade jag totalt. Har inte känt mig så trött på evigheter. Att sen bli väckt halv tre på natten av samma orsak, och sedan kvart i sju imorse var väl inte jättekul heller, men så är det att ha hund. 🙂
DSC_0173 EDITED
Idag har vi också varit iväg och gjort något spännande men det berättar jag mer om imorgon!

0

2 thoughts on “Ny kamera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.