Oktobers sista soluppgång

Godmorgon hjärtan ♥

Igår när jag och Daniel satt i köket och åt frukost, så tittade jag ut genom fönstret och såg att det lyste en alldeles klar, rosa färg i fönstret på stugan som står mitt emot vårt hus. DSC_4890 EDITED
Jag sprang in i vardagsrummet och tittade ut över sjön och DÄR var den mest färggranna himlen jag sett på länge!DSC_4891 EDITEDDSC_4893 EDITED
Allting brann av rosa, röda och orange toner över hela himlen och jag blev helt förundrad. Jag kastade mig upp på cykeln och susade ned till sjön innan färgerna skulle försvinna. DSC_4918 EDITEDDSC_4895 EDITEDDSC_4925 EDITED
Och jag hann fota, jag tog flera bilder innan de sista resterna av färgerna löstes upp och försvann.DSC_4935 EDITEDDSC_4897 EDITEDDSC_4939 EDITEDVilken förunderlig värld vi lever i, som får uppleva så här vackra skådespel, helt gratis.
Naturen är så mäktig och vacker på samma gång, jag känner mig alldeles andäktig som får befinna mig i dessa magiska omgivningar.
Vilket avslut på månaden oktober, som att hon ville ge oss ett sista skådespel att minnas och glädjas över, när dagarna blir allt kortare och vintermörkret sänker sig över norden.

Hoppas ni får en fin dag! ♥

0

4 thoughts on “Oktobers sista soluppgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.