Om

Jag heter Illiana Anklew, jag är 25 år gammal och bor på glesbygden utanför Sundsvall med min sambo och våra hundar.

Jag har många kreativa intressen, bland annat att fotografera, skriva, läsa, rita, måla, redigera och sy. Jag älskar djur och natur och trivs bäst bland granar, bäckar och icke-mänskliga varelser. Jag dricker litervis av te, älskar att gå barfota och är som lyckligast i naturens gröna famn.
Jag har alltid älskat sagor och fantasyböcker, att för en stund få försvinna iväg till en annan värld där du får uppleva de mest fantastiska äventyren är något som jag omfamnat med hela mitt väsen ända sedan jag började läsa.

En annan viktig del i mitt liv är veganism och djurrätt då jag brinner för djurens rättigheter. Jag har varit vegan i tre år och det kändes som en självklar väg att gå när jag fick upp ögonen för hur vi behandlar djuren, då jag alltid älskat djur och värnat om dem och vår natur. Att göra så lite skada som möjligt hos både människor, djur och natur är viktigt för mig.

Här kommer ni få kliva in i min lilla värld och dela naturen, kärleken till Norrland, djuren och sagornas värld med mig.
Jag hoppas ni ska trivas. ♥
Välkomna!