Solens återkomst

Äntligen blir dagarna ljusare och ljusare, solen stiger tidigare och stannar uppe längre. Den når äntligen över bergets kam och skänker oss sitt livgivande ljus under hela dagen.

De senaste dagarna har jag röjt en hel massa i vårt hem efter att ha blivit inspirerad att läsa på mer om minimalism. Jag gillar verkligen tanken att ha mindre grejer för att få mer tid över för annat, utan att jag för den delen vill ha ett kalt, vitt hem. Jag vill ha det mysigt hemma, men bara spara på de grejer som jag verkligen tycker om. Att inget som känns ”meh” ska sparas.
Har tänkt skriva lite mer om detta, men är så himla trött nu så det får sparas till en annan dag.

Så nu är jag helt färdig efter flera dagars jobb med detta, så det blir en tidig kväll här hemma. Men imorgon ska jag visa er några secondhandfynd som vi fick hem idag! På torsdag ska jag förresten ha ett fotouppdrag igen så det blir roligt!

Vad händer hos er?

Kram på er! ♥

0

2 thoughts on “Solens återkomst

  1. Åh så härligt ljus och härligt med vårstädning! Jag har just läst ut boken om KonMari-metoden som är så trendig just nu och börjat med de första kategorierna. Känns fruktansvärt skönt och så snart jag tvättat och packat kläder som ska skänkas och burit iväg böcker till Stadsmissionen ska jag ta tag i nästa kategori. Man blir verkligen lättare i själen när man inte behöver förvalta för många saker. Lycka till i rensningen – ser fram emot att läsa mer 🙂

    1. Haha skrev just en kommentar på din blogg att jag också nyss läst (lyssnat) på den boken! 😂 Det var mycket tack vare den som jag fick den där sparken i baken för att komma igång! Visst är det helt underbart när man väl har börjat? Vi har skänkt bort säkert 10 kassar med kläder, jag har rensat ut flera böcker ur bokhyllan och gått igenom de där ständiga dåliga-samvetet-lådorna, som bara är fyllda till bredden med ”saker” som ingen ändå använder. 🙈
      Vi har gått igenom i princip hela huset nu och ska påbörja uthus-projektet nästa helg.
      Lycka till själv, det är verkligen frigörande att bli av med saker! ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.