Stillsamma dagar med brinnande himlar

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin helg. Hos oss har det varit en väldigt lugn helg då Daniel började bli förkyld, så vi har mest myst i soffan, ätit soppa, gått ett par promenader, skottat lite snö eftersom det snöade nästan hela helgen, jag har läst ett par böcker och så har vi tittat på serier.

Idag började jag dagen med att göra iordning ett returpaket, med mitt stativ i som ju gick sönder. Fick nämligen svar från företaget jag köpt det hos, och de mailade mig en retursedel så jag kan skicka tillbaka stativet och få ett nytt. Så himla bra! Ska bli så skönt att ha hela grejer igen.

Sedan dammade jag av drönaren och flög en stund medan solen bländade mig med sitt efterlängtade sken. Det är så himla skönt att vi går mot ljusare tider och att solen är uppe längre för varje dag som går. Det är fantastiskt vackert med den gnistrande snön i solljuset, men kan ändå inte låta bli att längta efter våren. Det har varit vinter så länge nu att jag knappt minns känslan av att kunna gå ut utan femhundra lager kläder, eller att känna gräset kittla ens bara fötter. Bläddrade lite bland mina bilder häromdagen och såg en bild på trädgården från i somras, visade Daniel och utbrast ”Alltså förstå att det har sett ut så här en gång!” Har typ glömt hur världen ser ut, utan ett knädjupt lager snö. 😅

Men det har förstås sina fördelar med vintern också, vi slipper närgångna insekter, behöver inte oroa oss för skogsbränder och får njuta av fantastiska stjärnhimlar nästan varje natt. Det har dock varit ovanligt lite norrsken den här vintern, och de gånger det har varit chans att se så har det oftast varit molnigt. Hoppas det blossar upp lite norrsken innan vintern är slut.

Imorgon ska jag jobba hela dagen och i helgen får vi besök av Daniels mamma, så det blir trevligt! Vad har ni för planer inför veckan?

Kram på er ♥

0

2 thoughts on “Stillsamma dagar med brinnande himlar

  1. Jätteroligt med dina interiörbilder! Och bra att visa hur man kan tillgodose ¨sin personliga stil och smak och önskemål genom återbruk. Gör likadant själv så mycket som möjligt. Jag tycks ha ramlat ut ur prenumerationen, har inte fått några mail om nya inlägg på flera veckor, hoppas jag kan komma in i det systemet igen!

    1. Vad roligt att du uppskattar att få ta en titt i vårt hem! 😀 Ja visst, det finns ju hur mycket fina saker som helst där ute i alla secondhand butiker och på alla loppisar. Är så roligt att fler och fler börjar få upp ögonen för återbruk! Vad roligt att du tänker på samma sätt, det är ju verkligen positivt för miljön och ens hem blir så himla personligt.
      Men nej vad konstigt att du inte får några mejl längre! Har testat att lägga till dig i mejl-listan igen, du kan väl se om det verkar fungera nu och återkoppla om det inte gör det? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.