The earth has music for those who listen

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra och får en fin vecka! Har tänkt på det här med musik och hur viktigt det är för många. Jag älskar att lyssna på musik när jag skriver, redigerar bilder eller bara gör något tråkigt typ diskar, för det blir genast roligare med lite peppig, glad musik!

När jag sitter vid datorn vill jag dock ha helt andra känslor, då vill jag lyssna på låtar som får mig att bli lugn, fokuserad, inspirerad eller få den där härliga sago-feelingen som man får när t.ex. Sagan om Ringen-musiken kommer igång. Jag älskar när bloggare/youtubers som gör videos med otroligt vacker musik delar med sig av deras favoritmusik eller sin mest spelade Spotify-lista.

Jag älskar att hitta nya favoriter och sitter gärna länge och pysslar med att skapa spellistor på Spotify som kan fylla olika syften, med skapar-låtar, glädje-låtar eller musik som är lugn och stillsam som jag kan lyssna på när jag sover.

Tänkte jag skulle dela med mig av min absoluta favoritlista som jag skapat på Spotify, fylld med lugna, glada, action-fyllda och magiska låtar som får mig att direkt komma in i rätt stämning när jag sätter mig vid datorn för att skriva eller redigera bilder/videos.

Kanske hittar ni några nya favoritartister där?

Ni får väldigt gärna dela med er av era favoritlåtar/spellistor i kommentarerna också!

Stor kram!♥

0

3 thoughts on “The earth has music for those who listen

  1. Hej !
    Jag är en av dom få som inte är så musik intresserad. Men klart så finns det tillfällen som man måste ha musik. Typ träning.
    Jag läser allt som du lägger ut och kikar på dina fina bilder och filmer men jag är lite dålig på att skriva. Men du lägger ut så fina saker !!

    1. Hej hej! Ja, till träning är musik nästan ett måste, då får man mer energi och känns som man orkar ta i lite mer. 😊
      Blir så glad över att höra att du går in här och kikar på mina inlägg och videos, även om du inte alltid kommenterar 🙏 Uppskattar verkligen när du och andra kommenterar, tack för dom fina orden. ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.