The stars are born in the night

För några dagar sedan så lyste fullmånen upp nätterna, det var så ljust att man kunde se allting runtomkring sig fast det var mitt i natten. Jag har aldrig fotat månen eller stjärnorna förut, men nu var jag så sugen på att testa så jag släpade ut all utrustning på gården och försökte fånga månen och stjärnorna på bild, innan molnen skulle täcka dom helt. Det var riktigt kallt ute och eftersom jag var tvungen att testa mig fram med inställningar på kameran så kunde jag inte ha vantar på mig. Frös som attan, men det var det värt! ♥
DSC_1001 EDITEDDSC_1002 EDITEDDSC_1012 EDITEDDSC_1026 EDITEDDSC_1045 EDITED
DSC_1046 EDITED
Det är en fantastisk känsla att stå utomhus mitt i svarta natten och blicka upp på en enorm rymd där stjärnor blinkar, svindlande långt bort. Att betrakta månens väg över himlavalvet, hur den stiger och skänker en sitt ljus i mörkret. Man känner sig så fruktansvärt liten under den öppna himlen, som en liten, liten prick i rymden. DSC_1047 EDITEDDSC_1051 EDITEDDSC_1396 EDITEDDSC_1416 EDITED
Jag älskar dessa dramatiska moln, de skänker väldigt mycket trolsk mystik till bilderna.
Himlens egna kreationer.

Nu ska jag gå och lägga mig, sitter som vanligt uppe mitt i natten och redigerar bilder och skriver när jag egentligen borde sova, haha. Imorgon ska jag på en arbetsintervju, så det är verkligen dags att sova nu!

Hoppas ni har en mysig kväll 🙂
Kram!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.