Titta på hus

DSC_2888EDITED1DSC_2895EDITED1DSC_2912EDITED1DSC_2944EDITED1DSC_2966EDITED1DSC_2973EDITED1DSC_2979EDITED1DSC_2992EDITED1DSC_2997EDITED1DSC_3036EDITED1DSC_3076EDITED1

För drygt en vecka sedan satte jag och min sambo oss i bilen för att köra drygt 45 mil för att kika på ett hus som vi kanske skulle hyra under ett år. Vi vill såklart allra helst köpa ett eget hus, men eftersom vi inte har möjlighet att ta lån riktigt än så får vi  börja med att hyra. Jag, som är uppvuxen i hus, är också så himla trött på att bo i lägenhet efter sju år i Stockholm, där en fått samsas och bo inneboende, trängas i pyttesmå lägenheter och ständigt ha människor runt omkring sig överallt.
Jag vill ha plats, stora rum och naturen utanför dörren. Jag måste kunna andas. Andas in och känna doften av granbarr, gräs och bäckar istället för av grillrök och avgaser.
Höra fågelkvitter, trädens susande och forsarnas dans istället för polissirener, bilar och skränande människor. Jag ville tillbaka till naturen.

Efter att ha satt ut en annons så fick vi svar av några som ville hyra ut sitt hus under ett år, så vi chansade och åkte dit. Och det var verkligen superfint! Stort, luftigt och med närmaste granne en bra bit bort. Drömmen. Så vi har bestämt oss för att vi ska hyra det huset och ingen kan vara lyckligare än oss. Det här är en dröm som äntligen går i uppfyllelse!
Huset ligger några kilometer från Härnösand, som är en liten, vacker stad precis vid kusten, och bilderna ovan är tagna på ett berg med utsikt över Härnösand.
Jag tror vi kommer bli lyckliga här. 🙂

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.