Winter solstice

Idag är det vintersolstånd, vilket betyder att det är årets kortaste dag. Efter idag så börjar det att återigen bli lite ljusare för var dag som går.
Det är en fin tidpunkt, att trots att vi är mitt i vintern där dagarna är korta och mörkret hägrar största delen av dygnet så vet vi nu att vi går mot ljusare tider och längre dagar.

Jag var ute och fotade lite denna morgon, trots att klockan var halv nio så var det fortfarande mörkt ute och det kändes passande att möta den mörka morgonen med ljus.

Idag kommer Daniels familj och imorgon ska vi fira lilla julafton med dem innan vi åker upp till mina föräldrar för att fira ”riktiga” julafton. Så jag ska dammsuga, städa upp i röran som blivit efter allt julpysslande och laga lite julmat idag, men ville göra ett litet inlägg först och önska er en fin dag. <3

Hoppas att ni mår bra och att ni får en fin julafton med nära och kära!

Stor kram <3

0

4 thoughts on “Winter solstice

 1. Så oerhört vackert! Vintersolståndet är verkligen en liten magisk punkt i dagarna innan jul. Idag tänder jag massor med ljus och tar det så lugnt jag bara mäktar med. Kanske pallrar mig till posten men det är max det alltså.
  Önskar dig en riktigt god, vilsam och kreativ jul! <3

  1. Tack så mycket! ❤️ Ja, min tanke var att vi skulle fira med att ta det lugnt, äta nånting gott och bara göra mysiga saker, men det slutade med hetsdammsugning, tvätt, snöskottning och granvältning 😂
   Men dagen slutar bra ändå med besök av Daniels familj 😊💙
   Låter som att du haft en bra plan för dagen! Önskar dig detsamma fina du ❤️❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.